Hej
Jeg benytter mig altid af en bred vifte af materialer i mit arbejde som grafisk designer for at skabe et koncept, som giver en oplevelse, der inspirerer kunden. Jeg følger med i de sidste nye trends både inden for grafisk design, men også andre trends, som kan opstå eller forekomme i samfundet. Dette ser jeg som en fordel i en designproces, hvor en grafisk opgave skal udvikles eller redigeres.
Jeg brænder for grafisk design, hvor jeg elsker at arbejde med visuel identitet, video og webdesign samt andet grafisk materiale til web og tryk. Jeg benytter mig af Adobe pakken til mit grafiske arbejde og finder det altid spændende at sætte mig ind i nye programmer for at få det bedste resultat.
Jeg ynder at kombinere konceptuelle kreative ideer med praksis og finder det særdeles interessant at kombinere digitale løsninger i et koncept med trykte materialer. Her finder jeg SoMe og andre platforme betydningsfulde i en markedsføringsstrategi. Jeg er uddannet grafisk designteknolog på UCN i Aalborg, hvor jeg blev uddannet i emballage, visuel kommunikation til alle former for grafisk materiale.
Back to Top